welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Villa Naarden-Vesting

Locatie: Nederland

In Naarden-Vesting kun je grandioos wonen en dat geldt zeker voor de eigenaren van dit huis. Hun plekje aan het water had alles in zich om een paleis te worden. En dat is het nu ook!

Opnieuw verzorgde Dibbet de gehele verbouwing. Wij bouwden zeker 150 vierkante meter aan, door een aluminium buitengevel van Dibbet Doors tegen het bestaande woningdeel te plaatsen.

De badkamer is helemaal afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Het moest ruimtelijk zijn en nét even anders. Zo gezegd, zo gedaan.

Het badkamermeubel middenin de badkamer biedt ruimte voor twee. Dat is hetzelfde aan de achterzijde, waar een dubbele stortdouche is ‘verstopt’. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte. Wie wil hier nu geen douche nemen?

In de woning maakten onze professionals de meubels en de kasten. Uiteraard weer alles op maat. Ook in deze woning vind je onze unieke Dibbet Doors terug. De glazen wanden en deuren geven de woning grandeur en heel veel licht.

Het frisse schilder- en stuukwerk en de strakke tegelvloeren laten dit paleis helemaal tot zijn recht komen.

Deel dit project

Bekijk ook: