welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Villa in Laren

Locatie: Nederland

Het was niet al te best gesteld met deze markante villa in Laren. Maar wij zagen direct potentie om hier iets spectaculairs van te maken. Na de verbouwing lieten wij onze opdrachtgevers dan ook achter met een enorme glimlach op hun gezicht.  Maar we zijn niet anders gewend.

We begonnen met een grote uitbouw achter het huis, voorzien van een stevige en makkelijk te onderhouden pui. Het geheel voorziet de woonkamer nu van een enorme hoeveelheid licht, de hele dag door.

Binnen stond ons ook het nodige te wachten. De muren werden gestuukt en kregen een warme kleur, de vloeren gingen eruit en wij legden er prachtige houten vloeren voor terug.

Om het helemaal af te maken: speciaal ontworpen kasten en handgemaakte meubels en styling, geheel verzorgd door Dibbet Interiors. Ook het rieten dak is onder onze regie uitgevoerd.

Maar we waren er nog niet. In de tuin wachtte ons de oude schuur. Aan ons de taak deze om te toveren tot luxe gastenverblijf.

Met een heleboel handwerk en liefde werd deze ruimte een soort mini-villa. Badkamer, muren, vloeren en trappen: alles zo gemaakt om dat ultieme ‘even weg’-gevoel te geven. Op vakantie in eigen tuin!

Deel dit project

Bekijk ook: