welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Locatie: Nederland

Misschien wel één van onze meest uitdagende klussen: dit enorme pand in Arnhem. En het is voor iedereen te bezichtigen. Sterker nog, kom gezellig langs in Roadhouse Bar & Kitchen en waan jezelf in Amerikaanse sferen.

Hout, heel veel hout, maar toch het gevoel behouden van een Amerikaanse diner, zoals je deze nog steeds vindt in de Verenigde Staten. Dat was de opdracht. Het resultaat mag er wezen.

De loden pijpen, de fusten en blokken hout voor op de haard en de zelfontworpen meubels, zodat je comfortabel kunt eten. Alles ademt tevredenheid en rust. Op zijn Amerikaans!

Dibbet Interior mocht helemaal los op deze plek. En de liefde die daarmee gepaard ging zie je overduidelijk terug. Tot in de kleinste details. Overal is over nagedacht. Kijk alleen maar eens naar de belichting; praktisch én sfeervol.

Of wat te denken van de verschillende soorten hout? De vloer, de tafels, de bar en andere elementen in het restaurant – ze passen perfect bij elkaar. De bakstenen muren geven deze plek daarbij zijn rustieke karakter.

Ook het staal dat Dibbet Doors zo duidelijk onderscheidt zie je hier weer terugkomen. Subtiel, maar aanwezig. Een kenner ziet het meteen: dit is een kunstwerk van Dibbet. Komt u ook gezellig langs?

Deel dit project

Bekijk ook: