welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Authentieke villa met karakter

Locatie: Nederland

Een authentiek huis met een verhaal

Aanpassingen doorvoeren aan een karaktervolle woning zonder de stijl van het huis te raken. De veranderingen voor deze renovatie moesten volledig in lijn liggen met de stijl van de woning. De uitbreiding aan de villa moest vooral meer ruimte en licht creëren. 

Voor we aan dit project begonnen had de woning een hele kleine keuken en een compleet andere uitstraling. Er zat een kleine uitbouw aan en de ruimtes waren lastig in te delen. 

Door de achtergevel eruit te slopen en daar enkele meters aan te bouwen was er de mogelijkheid om een heuse woonkeuken te creëren. 

Door de aluminium buitenpui komt er een hele hoop licht binnen en maak je de drempel tussen buiten en binnen zo klein mogelijk. 

 Maar wat voor ontwerp past er bij zo’n gedetailleerd huis zonder de uitstraling van de villa te beschadigen? Dat is ons zeker gelukt! 

 We hebben bij de uitbouw gewerkt met padoek hout, wat een prachtig natuurlijke uitstraling aan het geheel geeft. 

Bij dit project zijn we zorgvuldig te werk gegaan met ontwerp en materiaalkeuze. De woning is compleet in 3D getekend en onze interior designer is bij alle keuzes in de woning betrokken geweest. 

Ook heeft zij de keuken zorgvuldig ontworpen en de materialen afgestemd met de gehele woning. Over elke keuze is goed nagedacht. 

Samen met ons bedrijf Dibbet Doors hebben we de aluminium buitenpui mogen plaatsen. Ook de binnenpuien, de entree waarbij de trapopgang de eyecatcher is heeft Dibbet Doors mogen realiseren. 

Al met al is het een hele bijzondere woning geworden waar al onze drie bedrijven ziel en zaligheid in hebben gelegd. Door warme tinten te gebruiken is het huis een warm thuis geworden. Wij zijn trots! 

 

Deel dit project

Bekijk ook: