welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Appartement Maarssen

Locatie: Nederland

Dit ruime appartement in Maarssen kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Dibbet regelde de complete verbouwing van onder tot boven. Oordeel zelf, is het geen plaatje?

Veel meubels zijn op maat gemaakt, evenals de accessoires in de woonkamer, de kasten en het tv-meubel. En heb je de haard al gezien?

Ook op maat gemaakt: deze waanzinnige keuken, een waar pronkstuk met bruin hout, hoge kastdeuren en bijpassend keukeneiland. Onze styliste koos de lampen in dezelfde kleurstelling als de afzuigkap. Dát zijn Dibbet-details die het helemaal ‘af’ maken.

De inbouwkasten zijn opnieuw helemaal gemaakt naar de wensen van onze opdrachtgever. Alle wanden werden door onze professionals gestuukt en geverfd, waarna we deze strakke marmeren vloer erin legden.

De finishing touch zijn toch wel onze op maat gemaakte deuren van Dibbet Doors. Een robuust stalen frame met glas. Stoer en trendy tegelijk. En het mooist? Ze zijn door het hele appartement te vinden.

We zijn er nog niet. Ook de badkamer namen wij grondig onder handen. Modern en ergonomisch, maar zeker niet kil. Dat komt door de combinatie van lichte tinten en donker hout.

In deze woning kom je echt helemaal tot rust.

Deel dit project

Bekijk ook: