welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Installatie

Wilt u zonnepanelen op uw dak, een cv-installatie aanleggen, het sanitair aansluiten of de elektraleidingen doortrekken? Ook daarvoor kunt u bij Dibbet Bouwbedrijf Exclusief terecht. Of het nu een woning, een luxe tuinhuis of uw bedrijfspand betreft: onze installateurs weten altijd de beste oplossing.

Na het installatiewerk liggen de vloer en de muur vaak open. Er moet dan hoognodig een wand gestuukt worden, misschien is het tijd voor een andere vloer. Uiteraard pakken wij deze werkzaamheden graag op.

Wij gaan bovendien met onze tijd mee. Duurzaamheid staat bij Dibbet Bouwbedrijf Exclusief hoog in het vaandel. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste duurzaamheidsontwikkelingen en kunnen die te allen tijde in uw pand realiseren.

Wilt u weten hoe wij verduurzaming aanpakten bij één van onze eerder projecten? U kunt bij ons informatie opvragen of zelf een kijkje nemen bij een van onze tevreden klanten.

Snel een vrijblijvende prijsindicatie?

Geef online uw voorlopige wensen door en wij nemen contact met u op!