welkom bij Dibbet total home concepts

Welke site wilt u bezoeken?

Voor Dibbet Bouwbedrijf Exclusief is geen uitdaging te groot. Wij verbouwen en renoveren woningen, restaurants, kantoorpanden en nog veel meer. Volledige ontzorging van A tot Z

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen binnen- en buitendeuren volledig op maat en in eigen beheer.

Dibbet Interiors is een hoogwaardig bedrijf voor 3D interieurontwerpen, complete woning styling, verkoop en advies.

Over ons

Nét dat beetje extra

Jan Dibbet

De bouw kent voor eigenaar Jan Dibbet geen geheimen. Afkomstig uit een familie van bouwers en aannemers en met ruim twintig jaar ervaring weet hij als geen ander hoe de hazen lopen.

Of het nu gaat om de herinrichting van een bedrijfsruimte, het ontwerpen van een keuken of het maken van eigen deuren en ramen met zijn bedrijf Dibbet Doors, Dibbet Bouwbedrijf Exclusief levert maatwerk voor elke klus. Tot in de puntjes verzorgd.

Dat doet Jan niet alleen. Samen met zijn vrouw Crista en zijn dochter Sophie heeft hij zich ook toegelegd op interieurdesign. Zo krijgt een zorgvuldig uitgewerkte verbouwing ook de uitstraling die het verdient.

Klantvriendelijkheid en vertrouwen

Jan Dibbet vormt met zijn vrouw Crista de basis van Dibbet Bouwbedrijf Exclusief. De gespecialiseerde vakmensen die voor Jan en Crista werken zijn voor hen meer dan personeel - het is een familie. En dat merk je.

Hier draait het om klantvriendelijkheid en vertrouwen, want alleen daardoor wordt vakwerk op maat geleverd. Iedere keer opnieuw.

Gespecialiseerd en bekwaam

Bij Dibbet Bouwbedrijf Exclusief doen wij alles zelf. Aanbouw, verbouw, tegelzetten, timmerwerk, schilderwerk, elektra en installatieklussen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs het interieurdesign en de styling nemen wij voor onze rekening, mocht u dat willen.

Wat u ook voor ogen heeft. Wij zorgen ervoor dat het werkelijkheid wordt.

Neem die stap, overtuig uzelf

Als geen ander begrijpen wij dat een verbouwing stressvol kan zijn. Dibbet Bouwbedrijf Exclusief richt zich er dan ook op u te ontzorgen. Met één centraal aanspreekpunt en ons efficiënte vakwerk heeft u minimale overlast en maximaal resultaat. Dat is waar wij voor gaan.

Kom gerust eens langs, of bel. Dan weet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.

Snel een vrijblijvende prijsindicatie?

Geef online uw voorlopige wensen door en wij nemen contact met u op!